Posted on: 31. marts 2020 Posted by: goodiepackstays Comments: 1

Der er ægte feriestemningStrandhotellet Blokhus. Kun få hundrede meter fra de smukke, hvide sandstrande og det friske Vesterhav ligger dette romantiske hotel fra 2017, hvor klassisk badehotel møder moderne komfort. 

Strandhotellet Blokhus tilbyder et kæledyrs-venligt ophold, hvor hvert værelse har tv, eget bad og toilet samt enten balkon eller terrasse. Har du brug for at koble helt af, har du også mulighed for at tage i strandhotellets wellness-center. Her er der både pool og sauna samt mulighed for at nyde en afslappende massage eller forbrænde noget energi i fitnesscentret. 

Der er et bredt udvalg af drinks i baren, mens hotellets egen restaurant, Restaurant Blå, serverer mad lavet af friske, lokale råvarer. Nyd middagen indenfor eller på restaurantens solrige terrasse. 

Der er et stort udvalg af oplevelser og aktiviteter i området, såsom cykling og fisketure, og du kan også prøve kræfter med både yoga og golf. Hune ligger klos op af Blokhus, hvor du kan opleve de imponerende sandskulpturer samt Anne Justs Have. Løkken og Rubjerg Knude Fyr ligger også inden for 30 kilometers afstand fra Blokhus.  

Der er mulighed for gratis parkering ved hotellet, og er du i elbil, er der også en opladerstation. Strandhotellet Blokhus ligger kun 30 kilometer nord for Aalborg by og 23 kilometer fra Aalborg Lufthavn.

 

1 people reacted on this

Leave a Comment