Posted on: 16. juli 2020 Posted by: goodiepackstays Comments: 0
Foto: Treelife.dk

På Falster kan man tage en overnatning i et telt, der ikke er slået fast i jorden med pløkker, men derimod spændt op med snore imellem træer. Det er Treelife Skycamp, der står bag de “flyvende” trætelte, og de lover en komfortabel og anderledes oplevelse helt tæt på naturen.

Med udspændte snore strakt imellem store bøgetræer svæver trekantede telte knap to meter over skovbunden i Nykøbing Skovene. Hvert telt har en rebstige i bunden, der fører op til midten af teltet. Således er der tre langsider, som fungerer som sovepladser. Et telt er derfor perfekt til tre voksne eller to voksne og to børn.

Slip for besværet 
Ofte må man slæbe en masse udstyr med sig, når man skal på telttur, men på Skycamp står der allerede en overlevelseskasse med udstyr parat.

Foto: Treelife.dk

Heri finder man blandt andet udstyr som støbejern, bålgryde, sav, økse og service, så man kan klare sig i det fri, og der er bålpladser, rent drikkevand og toilet- og badefaciliteter på campstedet. Det eneste man selv skal have med er derfor en sovepose.

Hvad er der i nærheden?
Selvom oplevelserne står i kø, når man bor midt ude i naturen, er der også rig mulighed for at se mere af Falster og Lolland. Knuthenborg Safaripark ligger en halv times kørsel fra camp-stedet, og Nykøbing Falster er bare 10 minutter derfra. I byen finder man det fascinerende friluftsmuseum Middelaldercentret, og ellers ligger Marienlyst Strand i 15 kilometers afstand fra Skycamp.