Posted on: 16. juli 2020 Posted by: Eva Eriksen Comments: 0

Med udsigt over Hobro og Østerskov ligger den flydende shelter godt på Mariager Fjord. Herude er der ingen wifi, men der er til gengæld garanti for afslapning.

Har du lyst til at falde til ro med en glødende solnedgang som det sidste, du ser, inden du lukker øjnene, og vågne op igen til morgensol og lyden af sagte bølgeskvulp? 

På Mariager Fjord kan du booke en overnatning på en flydende shelter. Der er plads til fire overnattende gæster, og der er en kajak med i prisen, så man kan lægge til kaj ved sin flydende bolig.    

På stranden bare et par minutters roning fra shelteren er der en bålplads, hvor man kan lave mad, og der er også mulighed for at benytte toilettet ved Mariagerfjordkajak. 

Ude på selve tømmerflåden er der desuden en lille grill – lige stor nok til et par majskolber, og shelteren er udstyret med en madras. 

Så udskift havudsigt i baggrunden med fjordudsigt i forgrunden og lad Hobro og Østerskov danne rammen – det er eventyrligt både for voksne og børn. 

Ved Mariagerfjordkajak kan du leje kano og kajakker til hele familien, og shelteren er åben for booking fra juni til oktober.