Posted on: 12. april 2020 Posted by: goodiepackstays Comments: 0

Fårup Sommerland er et af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde og sjove aktiviteter for hele familien. Forlystelsesparken ligger midt ude i skoven og tilbyder alt fra vilde rutsjebaner og børneforlystelser til Danmarks største udendørs vandland. 

Fire-stjernet overnatning i skoven

Midt i Fårup Sommerland ligger et fire-stjernet familiehotel, hvor skovtemaet er så gennemført, at det sniger sig med ind i samtlige rum. Hotellet er designet til at ramme i børnehøjde, så de små bliver inspireret til endnu mere sjov og leg. Alle værelser har gratis WiFi, eget badeværelse og enten terrasse eller altan. 

Hotellets faciliteter

Hotel Fårup tilbyder en masse forskellige aktiviteter såsom indendørs- og udendørs legeplads og boldbane. Desuden får gæster eksklusivt adgang til særlige forlystelser en halv time før parken lukker. Restauranten ligger i stueetagen, og man har mulighed for at nyde sin middag på terrasse med udsigt over søen og parken. 

Danmarks største vandland

Der er sjov i vente for både store og små, når man kommer i Aquapark i Fårup Sommerland. Der er masser af rutsjebaner og forhindringsbaner i danmarks største opvarmede badeland, så det er bare på med badetøjet. Aquaparken er åben fra 19. juni til 23. august.