Posted on: 12. april 2020 Posted by: goodiepackstays Comments: 0

Dette familieeget hotel ligger bare fem minutters gang fra stranden ved Kattegat i den hyggelige fiskerby Sæby. I området er der også gode joggingstier langs vandet.

Alle gæster over 16 år kan frit benytte spaen, og fra hotellets rooftop pool kan du ligge og flyde rundt, imens du nyder havudsigten. Derudover kan du gå i sauna, boblebad, indendørs pool og udendørs opvarmet saltvandspool i Aqua Spa. Der er også mulighed for at booke både massage og ansigts- og kropsbehandlinger.

På Hotel Viking kan man også tage et slag billard eller airhockey, og Sæby Golfklub ligger bare 4 kilometer herfra. Når sulten melder sig, skal du ej fortvivle, da hotellet både tilbyder morgenmad, frokost og aftensmad, som du kan nyde i hotellets egen cafe og restaurant.