Posted on: 12. april 2020 Posted by: goodiepackstays Comments: 0

Skallerup Seaside Resort finder du en unik kombination af åbent landskab, fredfyldte omgivelser og attraktive aktiviteter. 

Skallerup er for familierne, der elsker at suse ned af vandrutchebaner. Det er for livsnyderne, der gerne vil forkæles i wellness og svømme i de smukke romerske bade Romulus, og det er for kollegaerne, der vil i venlig kamp, når der står teambuilding på programmet. 

Resortet ligger med direkte udgang til stranden ved Vesterhavet og fem kilometer fra den hyggelige by Lønstrup. Det er et ultramoderne feriekompleks med hele 285 ferielejligheder og stort velkomstcenter, der huser diverse aktiviteter for børn og voksne. Til vands kan du blandt andet prøve paddle boarding og komme på kajak-safari. Til lands kan du komme på guidet ridetur på islandske heste, og indendørs er der rig mulighed for at være kreativ. Du kan både lave dine egne smykker og fremstille bolcher med din favoritsmag.

På Skallerup Seaside Resort er der nok at give sig til, uanset hvordan vejret tager sig ud.