Posted on: 1. april 2020 Posted by: goodiepackstays Comments: 0

I fredfyldte omgivelser i det nordjyske ligger HimmerLand. Dette er stedet for alle, der nyder at være omgivet af smuk, dansk natur, hvor man kan fordybe sig i afslappende aktiviteter såsom yoga, spa og wellness.

Dette fantastiske resort har også et stort udbud af golf-faciliteter, hvor der blandt andet er mulighed for at deltage i et professionelt golfkursus og afprøve de mange forskellige baner. For de mindre øvede er der også minigolf

Alle værelserne på HimmerLand har fladskærms-tv og et rummeligt badeværelse. Der er desuden en badekåbe til alle overnattende gæster. 

Hvis du elsker mad, må du endelig ikke snyde dig selv for en tur på Restauranten. Her serveres der gourmetmad og kvalitetsvine, men menukortet byder også på klassikerne pizza, burger og steaks.

 

 

Kom helt ned i tempo og oplev ægte velvære på HimmerLand. 

For dem, der elsker sportsaktiviteter, har HimmerLand også en tennisbane, en bowlinghal og et gameroom med bl.a. poolbord. Derudover ligger smukke Sjørup Sø lige ved siden af resortet, hvor HimmerLand har opført badebro samt sauna og mulighed for paddleboarding eller at sejle i kajak. Gæster, der ønsker at udforske området, har mulighed for at leje cykler i receptionen. Byen Farsø ligger 16 kilometer fra hotellet. 

Faciliteter på hotellet inkluderer: