Posted on: 12. april 2020 Posted by: goodiepackstays Comments: 0

Hvis det er forlystelse, der står øverst på jeres ferieliste i år, så er det funktionelle Hotel Vinhuset i hjertet af Næstved et oplagt valg for jer. BonBon-Land ligger nemlig kun en smuttur herfra, og Lalandia kan besøges som dagstur.  

Men Hotel Vinhuset er også ideelt for en romantisk get-away for to. Der er nemlig rig mulighed for at omgive jer med kultur og eventyr i denne historiske by. De smukt indrettede værelser har alt, hvad et moderne hotelværelse skal indeholde, samtidig med at der er masser af historiske fornemmelser, når man bevæger sig rundt i den gamle bygning. Det smukke Gavnø Slot ligger i gå-afstand fra hotellet.

Bevæger man sig ned i kælderen, finder man hotellets Restaurant Vinkælderen, og her er der vaskeægte middelalderstemning på menuen. Lokalerne dateres helt tilbage til det 15. århundrede, og her kan I nyde retter à la carte fra det sæsonbestemte menukort.