STAYS er et nyt online medie, der skal inspirere danskerne til at udforske Danmark. Vi bringer daglig inspiration til rejser, ture, udflugter, ophold og oplevelser i Danmark. STAYS indeholder ikke betalt content, men samarbejder med frivillige lokale i hele landet, der fortæller deres lokalhistorie og lokale favorit steder og oplevelser. Vores uafhængige redaktion skriver alle artikler, og prioriterer at sætte fokus på hele Danmark – STAYS gør det samtidig let at booke direkte, og dermed støtte lokalt. 

Mediet er lanceret og stiftet af GoodiePack.com, med det formål om at støtte de danske hotel-, turisme- og oplevelseserhverv.

Følg med på vores Facebook-side, og få dagligt inspiration til at udforske Dit Danmark  i dit Facebook-feed!


REDAKTIONEN

Kontakt os på: Redaktionen@stays.dk


 

Ansvarshavende Chefredaktør

Lisa Dalsgaard

Som tidligere Chefredaktør på det fysiske magasin Commerciel, samt Danmarks første online tech medie Trendsonline, medbringer Lisa erfaring til at skalere både online og fysiske medier. Lisa er Stifter og Direktør i GoodiePack.com, som leverer gæste-service-software til de danske hotel, turisme- og oplevelseserhverv, og har taget dette initiativ for at gøre en forskel for branchen, når det var nødvendigt. Foruden at været kåret til Årets Kvindelige iværksætter i Danmark og Young Leder of the Year 2019 in Scandinavia har Lisa boet i Aabybro, Aalborg, Aarhus og nu København, hvorfor hun medbringer et stærkt national både kendskab og netværk.

 

Redaktør

Cazja Leiner von Wenck

Som ejer af en landsdækkende eventvirksomhed medbringer Cazja bred erfaring indenfor oplevelsesindustrien, med sit know-how har hun kendskab til mange forskellige områder og steder der er værd at opleve i Danmark, både de helt klassiske, men også lidt skæve. Tidligere har hun bl.a. arbejdet som Application Manager indenfor it-verden, hvilket giver hende stærke kompetencer indenfor koordinering, teamledelse og procesoptimering hvilket skal understøtte teamet omkring STAYS.dk. Årsagen til at Cazja er med i dette, er fordi hun føler at det er vigtigt at støtte op omkring branchen, og samtidig inspirere til at besøge fantastiske steder og/eller få oplevelser som man enten ikke vidste eksisterede, eller måske var lidt usikker omkring.

Video-Redaktør

Niels Vandel Svendse

 

Partnerskaber

Peter Mikkelsen

Med tidligere erfaring som salgschef ved First Hotels, HotelChamp og Travelbird arbejder Peter Mikkelsen i dag som salgschef for GoodiePack.com foruden at være ansvarlig for partnerskaber for STAYS.dk. Peter har international erfaring med book-direkte medier og platforme, som skal hjælpe branchen direkte.

Grafik og Sociale Medier

Judith Hernandez 

Takket være hendes tidligere jobs inden for turisme og gæstfrihed i Spanien, tilbyder Judith os en mere international baggrund. Mens hun studerede grafisk design, havde hun muligheden for at lave projekter for bl.a. Ikea, Lagkagehuset og Læringscenter Himmerland. I sit 3. semester rejste hun til Los Angeles og studerede grafisk design i en kort periode på California State University, hvor hun, sammen med et team, designede en personlig app til besparelse kaldet Earmark.
Lige nu arbejder hun med GoodiePack’s visuelle identitet samt med design af den nye hjemmeside og virksomhedens sociale medier.

Teknisk ansvarlig

René Jespersen

Med en teknisk baggrund i softwareudvikling har René Jespersen arbejdet sammen med store internationale virksomheder, som Microsoft, Philips og Lego. 
Som tidligere stifter af Hyttelisten, en bookingportal til udlejning af lokale hytter i hele landet, har han fået en stor indsigt i de processer der ligger bag en udlejning, og de mekanismer der sikre flere udlejninger. I dag er han Stifter og CTO ved GoodiePack, som arbejder sammen med diverse bookingsystemer for automatisk at give gæsterne den information de har brug før, under og efter et ophold. Han er samtidig teknisk ansvarlig ved STAYS.